Bagerier i Öjebyn

Hitta ett bageri i Öjebyn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Öjebyn. Om du bor i Öjebyn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Öjebyn

Detta är en lista över alla bagerier i Öjebyn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Öjebyn som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Öjag. 35
943 31 ÖJEBYN


Nya Hansens Konditori AB
Nyckelv. 3
943 36 öjebyn


Nya Hanséns Konditori AB
Öjag. 39 C
943 31 ÖJEBYN


Kvartersbageriet I Piteå AB
Gammelstadsv. 2
943 31 ÖJEBYN

Fika, cafeer och frallor i Öjebyn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Öjebyn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Öjebyn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Öjebyn

Det finns minst ett bageri i Öjebyn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Öjebyn. Nedan följer några allmänna fakta om Öjebyn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Area:
Befolkning: 4008, år 1990

Om du vill veta mer om bagerier i Öjebyn utöver den här artikeln kan du besöka Öjebyn.

Vi hittade 4 olika bagerier i Öjebyn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Öjebyn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.