Bagerier i Korpilombolo

Hitta ett bageri i Korpilombolo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Korpilombolo. Om du bor i Korpilombolo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Korpilombolo

Detta är en lista över alla bagerier i Korpilombolo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Korpilombolo som uppfyller dina behov här.

Pajala Bageri AB
Bergv. 2
980 60 Korpilombolo

Fika, cafeer och frallor i Korpilombolo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Korpilombolo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Korpilombolo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Korpilombolo

Det finns minst ett bageri i Korpilombolo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Korpilombolo. Nedan följer några allmänna fakta om Korpilombolo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Area: 125,13 hektar
Befolkning: 529, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Korpilombolo utöver den här artikeln kan du besöka Korpilombolo.

Vi hittade 1 olika bagerier i Korpilombolo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Korpilombolo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.