Bagerier i Kiruna

Hitta ett bageri i Kiruna - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kiruna. Om du bor i Kiruna och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kiruna

Detta är en lista över alla bagerier i Kiruna som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kiruna som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Trädgårdsg. 6
981 31 Kiruna


Coop Konsum
Lappg. 15
981 35 Kiruna


Café Oscar
Österleden 22 D
981 38 KIRUNA


Café Oscar
Föreningsg. 15
981 32 KIRUNA

Fika, cafeer och frallor i Kiruna

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kiruna kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kiruna från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kiruna

Det finns minst ett bageri i Kiruna, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kiruna. Nedan följer några allmänna fakta om Kiruna som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Area: 1 652,61 hektar
Befolkning: 18148, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kiruna utöver den här artikeln kan du besöka Kiruna.

Vi hittade 4 olika bagerier i Kiruna som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kiruna som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.