Bagerier i Kalix

Hitta ett bageri i Kalix - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kalix. Om du bor i Kalix och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kalix

Detta är en lista över alla bagerier i Kalix som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kalix som uppfyller dina behov här.

Coop Forum
Strandg. 22
952 33 KALIX


Aw Konsult I Kalix AB
Vegag. 5
952 34 Kalix


ICA Supermarket Kalix
Strandg. 8
952 33 KALIX


Crc Franssons Bröd O Hantverk
Lantjärv 431
952 94 Kalix

Fika, cafeer och frallor i Kalix

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kalix kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kalix från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kalix

Det finns minst ett bageri i Kalix, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kalix. Nedan följer några allmänna fakta om Kalix som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Area: 757,36 hektar
Befolkning: 7299, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kalix utöver den här artikeln kan du besöka Kalix.

Vi hittade 4 olika bagerier i Kalix som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kalix som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.