Bagerier i Hedenäset

Hitta ett bageri i Hedenäset - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hedenäset. Om du bor i Hedenäset och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hedenäset

Detta är en lista över alla bagerier i Hedenäset som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hedenäset som uppfyller dina behov här.

Bergnäsets Bageri AB
Kalixv. 10
957 95 Hedenäset

Fika, cafeer och frallor i Hedenäset

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hedenäset kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hedenäset från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hedenäset

Det finns minst ett bageri i Hedenäset, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hedenäset. Nedan följer några allmänna fakta om Hedenäset som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Area: 198,16 hektar
Befolkning: 270, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hedenäset utöver den här artikeln kan du besöka Hedenäset.

Vi hittade 1 olika bagerier i Hedenäset som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hedenäset som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.