Bagerier i Haparanda

Hitta ett bageri i Haparanda - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Haparanda. Om du bor i Haparanda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Haparanda

Detta är en lista över alla bagerier i Haparanda som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Haparanda som uppfyller dina behov här.

Nya Konditoriet
Storg. 73
953 31 HAPARANDA


Coop Extra
N. Esplanaden 8
953 31 HAPARANDA


Maxi ICA Stormarknad Haparanda
Hästskov. 2
953 36 Haparanda

Fika, cafeer och frallor i Haparanda

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Haparanda kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Haparanda från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Haparanda

Det finns minst ett bageri i Haparanda, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Haparanda. Nedan följer några allmänna fakta om Haparanda som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Area: 442,72 hektar
Befolkning: 4856, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Haparanda utöver den här artikeln kan du besöka Haparanda.

Vi hittade 3 olika bagerier i Haparanda som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Haparanda som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.