Bagerier i Gunnarsbyn

Hitta ett bageri i Gunnarsbyn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Gunnarsbyn. Om du bor i Gunnarsbyn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Gunnarsbyn

Detta är en lista över alla bagerier i Gunnarsbyn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Gunnarsbyn som uppfyller dina behov här.

Sörbyns Bageri
Sörbyn 407
961 97 GUNNARSBYN

Fika, cafeer och frallor i Gunnarsbyn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Gunnarsbyn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Gunnarsbyn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Gunnarsbyn

Det finns minst ett bageri i Gunnarsbyn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Gunnarsbyn. Nedan följer några allmänna fakta om Gunnarsbyn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Area: 79 hektar
Befolkning: 146, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Gunnarsbyn utöver den här artikeln kan du besöka Gunnarsbyn.

Vi hittade 1 olika bagerier i Gunnarsbyn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Gunnarsbyn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.