Bagerier i Gammelstad

Hitta ett bageri i Gammelstad - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Gammelstad. Om du bor i Gammelstad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Gammelstad

Detta är en lista över alla bagerier i Gammelstad som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Gammelstad som uppfyller dina behov här.

Gammelstads Konditori & Café HB
Stadsötorget 7
954 31 GAMMELSTAD

Fika, cafeer och frallor i Gammelstad

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Gammelstad kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Gammelstad från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Gammelstad

Det finns minst ett bageri i Gammelstad, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Gammelstad. Nedan följer några allmänna fakta om Gammelstad som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Area: 619,93 hektar
Befolkning: 4960, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Gammelstad utöver den här artikeln kan du besöka Gammelstad.

Vi hittade 1 olika bagerier i Gammelstad som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Gammelstad som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.