Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB i Gällivare, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB i Gällivare. Utbudet hos detta Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB i Gällivare har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB i Gällivare erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB i Gällivare, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB adress och telefonnummer i Gällivare.

Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB
Lasarettsg. 19
982 32 GÄLLIVARE
0970 - 149 40

Karta till bageri Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB i Gällivare, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB i Gällivare.

Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Gällivare

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB och andra bagerier i Gällivare är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Gällivare och i hela Norrbotten. Gällivare erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB i Gällivare