Bagerier i Gällivare

Hitta ett bageri i Gällivare - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Gällivare. Om du bor i Gällivare och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Gällivare

Detta är en lista över alla bagerier i Gällivare som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Gällivare som uppfyller dina behov här.

Polfärskt Bröd Lappland
Industrig. 6
982 31 Gällivare


Café Oskar
V. Kyrkallén 5
982 31 Gällivare


Fpr Gym & Fitness I Gällivare, AB
Industrig. 2
982 31 Gällivare


Vetehatten i Gellivare
Storg. 16
982 31 Gällivare


Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB
Lasarettsg. 19
982 32 GÄLLIVARE

Fika, cafeer och frallor i Gällivare

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Gällivare kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Gällivare från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Gällivare

Det finns minst ett bageri i Gällivare, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Gällivare. Nedan följer några allmänna fakta om Gällivare som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Area: 747,79 hektar
Befolkning: 8449, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Gällivare utöver den här artikeln kan du besöka Gällivare.

Vi hittade 5 olika bagerier i Gällivare som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Gällivare som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.