Bagerier i Boden

Hitta ett bageri i Boden - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Boden. Om du bor i Boden och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Boden

Detta är en lista över alla bagerier i Boden som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Boden som uppfyller dina behov här.

Suzie Qs Café & Diner
Stationsg. 8 A
961 32 BODEN


Konditori Opalen AB
Kungsg. 49
961 35 Boden


Ingemars Hembageri
Lulev. 20 D
961 33 Boden


Tårtboden
Jägarg. 4
961 67 BODEN


Kents Bageri
Garvareg. 2
961 35 Boden

Fika, cafeer och frallor i Boden

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Boden kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Boden från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Boden

Det finns minst ett bageri i Boden, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Boden. Nedan följer några allmänna fakta om Boden som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Area: 1 997,74 hektar
Befolkning: 18277, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Boden utöver den här artikeln kan du besöka Boden.

Vi hittade 5 olika bagerier i Boden som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Boden som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.