Bagerier i Arvidsjaur

Hitta ett bageri i Arvidsjaur - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Arvidsjaur. Om du bor i Arvidsjaur och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Arvidsjaur

Detta är en lista över alla bagerier i Arvidsjaur som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Arvidsjaur som uppfyller dina behov här.

Original Gahhkko AB
Bergsviken 2
933 91 Arvidsjaur

Fika, cafeer och frallor i Arvidsjaur

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Arvidsjaur kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Arvidsjaur från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Arvidsjaur

Det finns minst ett bageri i Arvidsjaur, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Arvidsjaur. Nedan följer några allmänna fakta om Arvidsjaur som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Area: 466,90 hektar
Befolkning: 4635, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Arvidsjaur utöver den här artikeln kan du besöka Arvidsjaur.

Vi hittade 1 olika bagerier i Arvidsjaur som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Arvidsjaur som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.