Bagerier i Älvsbyn

Hitta ett bageri i Älvsbyn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Älvsbyn. Om du bor i Älvsbyn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Älvsbyn

Detta är en lista över alla bagerier i Älvsbyn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Älvsbyn som uppfyller dina behov här.

Centrumfilm I Älvsbyn AB
Norrabyn 28
942 93 älvsbyn


Uddens Hembageri
Lillkorsträsk 20
942 92 ÄLVSBYN


Johansson /Uddens Hembageri, Pär
Lillkorsträsk 20
942 92 ÄLVSBYN


Profarina AB
ICA Supermarket Älvsby Pärlan
Norrabyv. 30
942 34 ÄLVSBYN

Fika, cafeer och frallor i Älvsbyn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Älvsbyn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Älvsbyn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Älvsbyn

Det finns minst ett bageri i Älvsbyn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Älvsbyn. Nedan följer några allmänna fakta om Älvsbyn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Area: 635,28 hektar
Befolkning: 4967, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Älvsbyn utöver den här artikeln kan du besöka Älvsbyn.

Vi hittade 5 olika bagerier i Älvsbyn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Älvsbyn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.