Bagerier i Växjö

Hitta ett bageri i Växjö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Växjö. Om du bor i Växjö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Växjö

Detta är en lista över alla bagerier i Växjö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Växjö som uppfyller dina behov här.

Skåres Konditori AB
Kungsg. 13
352 31 Växjö


Hennings Konditori AB
Storg. 59
352 36 VÄXJÖ


Askelyckans Konditori AB
Storg. 25
352 30 VÄXJÖ


Polfärskt Bröd Växjö
Minkv. 2
352 45 VÄXJÖ


Växjöbagarn
Storg. 71
352 36 VÄXJÖ


Maxi ICA Stormarknad Växjö
Hejareg. 28
352 46 Växjö


Coop Extra
Norremarksv. 1 Norremark
352 45 VÄXJÖ


Khaldoons Bageri AB
Aleg. 28
352 40 Växjö


Broqvist Konditori
Kronobergsg. 14
352 33 Växjö


Munges Bageri och Café
Öjabyv. 20
352 50 VÄXJÖ


Hovs Bageri
Östregårdsg. 7
352 40 Växjö

Fika, cafeer och frallor i Växjö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Växjö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Växjö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Växjö

Det finns minst ett bageri i Växjö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Växjö. Nedan följer några allmänna fakta om Växjö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Area: 3 027,97 hektar
Befolkning: 60887, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Växjö utöver den här artikeln kan du besöka Växjö.

Vi hittade 11 olika bagerier i Växjö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Växjö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kronoberg.