Bagerier i Urshult

Hitta ett bageri i Urshult - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Urshult. Om du bor i Urshult och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Urshult

Detta är en lista över alla bagerier i Urshult som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Urshult som uppfyller dina behov här.

Urshults-Bagarn AB
Kanalv. 1
360 13 Urshult


Trojabageriet AB


Fika, cafeer och frallor i Urshult

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Urshult kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Urshult från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Urshult

Det finns minst ett bageri i Urshult, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Urshult. Nedan följer några allmänna fakta om Urshult som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Area: 146,31 hektar
Befolkning: 794, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Urshult utöver den här artikeln kan du besöka Urshult.

Vi hittade 2 olika bagerier i Urshult som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Urshult som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kronoberg.