Bagerier i Strömsnäsbruk

Hitta ett bageri i Strömsnäsbruk - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Strömsnäsbruk. Om du bor i Strömsnäsbruk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Strömsnäsbruk

Detta är en lista över alla bagerier i Strömsnäsbruk som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Strömsnäsbruk som uppfyller dina behov här.

HB Nya Konditoriet
Lagastigsg. 53
287 31 STRÖMSNÄSBRUK

Fika, cafeer och frallor i Strömsnäsbruk

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Strömsnäsbruk kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Strömsnäsbruk från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Strömsnäsbruk

Det finns minst ett bageri i Strömsnäsbruk, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Strömsnäsbruk. Nedan följer några allmänna fakta om Strömsnäsbruk som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Area: 332,58 hektar
Befolkning: 2066, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Strömsnäsbruk utöver den här artikeln kan du besöka Strömsnäsbruk.

Vi hittade 1 olika bagerier i Strömsnäsbruk som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Strömsnäsbruk som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kronoberg.