Bagerier i Moheda

Hitta ett bageri i Moheda - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Moheda. Om du bor i Moheda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Moheda

Detta är en lista över alla bagerier i Moheda som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Moheda som uppfyller dina behov här.

Estvalls Bageri & Konditori
Kyrkog. 2
342 60 MOHEDA

Fika, cafeer och frallor i Moheda

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Moheda kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Moheda från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Moheda

Det finns minst ett bageri i Moheda, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Moheda. Nedan följer några allmänna fakta om Moheda som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Area: 225,79 hektar
Befolkning: 1824, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Moheda utöver den här artikeln kan du besöka Moheda.

Vi hittade 1 olika bagerier i Moheda som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Moheda som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kronoberg.