Bagerier i Lessebo

Hitta ett bageri i Lessebo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lessebo. Om du bor i Lessebo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lessebo

Detta är en lista över alla bagerier i Lessebo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lessebo som uppfyller dina behov här.

Bakers AB
Storg. 90
360 50 LESSEBO


Coop Konsum
Storg. 71
360 50 LESSEBO

Fika, cafeer och frallor i Lessebo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lessebo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lessebo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lessebo

Det finns minst ett bageri i Lessebo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lessebo. Nedan följer några allmänna fakta om Lessebo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Area: 339,83 hektar
Befolkning: 2737, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lessebo utöver den här artikeln kan du besöka Lessebo.

Vi hittade 2 olika bagerier i Lessebo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lessebo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kronoberg.