Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB i Lammhult, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB i Lammhult. Utbudet hos detta Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB i Lammhult har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB i Lammhult erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB i Lammhult, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB adress och telefonnummer i Lammhult.

Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB
Berg Säteri
360 30 Lammhult
0472 - 760 30

Karta till bageri Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB i Lammhult, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB i Lammhult.

Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Lammhult

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB och andra bagerier i Lammhult är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Lammhult och i hela Kronoberg. Lammhult erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB i Lammhult