Bagerier i Lammhult

Hitta ett bageri i Lammhult - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lammhult. Om du bor i Lammhult och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lammhult

Detta är en lista över alla bagerier i Lammhult som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lammhult som uppfyller dina behov här.

Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB
Berg Säteri
360 30 Lammhult

Fika, cafeer och frallor i Lammhult

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lammhult kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lammhult från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lammhult

Det finns minst ett bageri i Lammhult, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lammhult. Nedan följer några allmänna fakta om Lammhult som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Area: 225,33 hektar
Befolkning: 1459, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lammhult utöver den här artikeln kan du besöka Lammhult.

Vi hittade 1 olika bagerier i Lammhult som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lammhult som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kronoberg.