Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp. Utbudet hos detta Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Gamla Stationshuset Bageri och Café HB adress och telefonnummer i Hovmantorp.

Gamla Stationshuset Bageri och Café HB
Järnvägsg. 2
360 51 HOVMANTORP

Karta till bageri Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp.

Gamla Stationshuset Bageri och Café HB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Hovmantorp

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Gamla Stationshuset Bageri och Café HB och andra bagerier i Hovmantorp är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Hovmantorp och i hela Kronoberg. Hovmantorp erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Gamla Stationshuset Bageri och Café HB i Hovmantorp