Bagerier i Hovmantorp

Hitta ett bageri i Hovmantorp - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hovmantorp. Om du bor i Hovmantorp och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hovmantorp

Detta är en lista över alla bagerier i Hovmantorp som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hovmantorp som uppfyller dina behov här.

Konditori BM:s
Storg. 73
360 51 HOVMANTORP


Gamla Stationshuset Bageri och Café HB
Järnvägsg. 2
360 51 HOVMANTORP

Fika, cafeer och frallor i Hovmantorp

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hovmantorp kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hovmantorp från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hovmantorp

Det finns minst ett bageri i Hovmantorp, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hovmantorp. Nedan följer några allmänna fakta om Hovmantorp som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Area: 255,66 hektar
Befolkning: 2991, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hovmantorp utöver den här artikeln kan du besöka Hovmantorp.

Vi hittade 2 olika bagerier i Hovmantorp som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hovmantorp som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kronoberg.