Bagerier i Braås

Hitta ett bageri i Braås - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Braås. Om du bor i Braås och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Braås

Detta är en lista över alla bagerier i Braås som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Braås som uppfyller dina behov här.

Stellas Ostkaka
Pilås Norregård 1
360 42 BRAÅS

Fika, cafeer och frallor i Braås

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Braås kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Braås från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Braås

Det finns minst ett bageri i Braås, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Braås. Nedan följer några allmänna fakta om Braås som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Area: 170,95 hektar
Befolkning: 1547, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Braås utöver den här artikeln kan du besöka Braås.

Vi hittade 1 olika bagerier i Braås som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Braås som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kronoberg.