Bagerier i Virserum

Hitta ett bageri i Virserum - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Virserum. Om du bor i Virserum och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Virserum

Detta är en lista över alla bagerier i Virserum som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Virserum som uppfyller dina behov här.

Centralkonditoriet
Björkmossav. 22
570 80 VIRSERUM


Coop Virserum
Målillav. 9
570 80 VIRSERUM

Fika, cafeer och frallor i Virserum

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Virserum kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Virserum från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Virserum

Det finns minst ett bageri i Virserum, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Virserum. Nedan följer några allmänna fakta om Virserum som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Area: 262,10 hektar
Befolkning: 1742, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Virserum utöver den här artikeln kan du besöka Virserum.

Vi hittade 2 olika bagerier i Virserum som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Virserum som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.