VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB i Vimmerby, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB i Vimmerby. Utbudet hos detta VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB i Vimmerby har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB i Vimmerby erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB i Vimmerby, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB adress och telefonnummer i Vimmerby.

VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB
Magasinsg. 4
598 37 VIMMERBY
0492 - 141 42

Karta till bageri VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB i Vimmerby, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB i Vimmerby.

VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Vimmerby

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB och andra bagerier i Vimmerby är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Vimmerby och i hela Kalmar. Vimmerby erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB i Vimmerby