Bagerier i Vimmerby

Hitta ett bageri i Vimmerby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vimmerby. Om du bor i Vimmerby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vimmerby

Detta är en lista över alla bagerier i Vimmerby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vimmerby som uppfyller dina behov här.

VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB
Magasinsg. 4
598 37 VIMMERBY


Coop Vimmerby
Norrtullsg. 5
598 37 VIMMERBY


Frödinge Mejeri AB
Skolg. 2
598 95 VIMMERBY

Fika, cafeer och frallor i Vimmerby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vimmerby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vimmerby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vimmerby

Det finns minst ett bageri i Vimmerby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vimmerby. Nedan följer några allmänna fakta om Vimmerby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Area: 755,50 hektar
Befolkning: 7934, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vimmerby utöver den här artikeln kan du besöka Vimmerby.

Vi hittade 3 olika bagerier i Vimmerby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vimmerby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.