Bagerier i Västervik

Hitta ett bageri i Västervik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Västervik. Om du bor i Västervik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Västervik

Detta är en lista över alla bagerier i Västervik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Västervik som uppfyller dina behov här.

Haags Bageri
S:ta Gertruds v. 65
593 42 Västervik


Maxi ICA Stormarknad Västervik
Ljunghedsvägen 2
593 62 Västervik

Fika, cafeer och frallor i Västervik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Västervik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Västervik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Västervik

Det finns minst ett bageri i Västervik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Västervik. Nedan följer några allmänna fakta om Västervik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Area: 1 291,50 hektar
Befolkning: 21140, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Västervik utöver den här artikeln kan du besöka Västervik.

Vi hittade 2 olika bagerier i Västervik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Västervik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.