Bagerier i Överum

Hitta ett bageri i Överum - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Överum. Om du bor i Överum och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Överum

Detta är en lista över alla bagerier i Överum som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Överum som uppfyller dina behov här.

Björkagårdens gårdsbageri
L. Björka Björkagården
590 96 ÖVERUM

Fika, cafeer och frallor i Överum

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Överum kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Överum från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Överum

Det finns minst ett bageri i Överum, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Överum. Nedan följer några allmänna fakta om Överum som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Area: 191,88 hektar
Befolkning: 1203, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Överum utöver den här artikeln kan du besöka Överum.

Vi hittade 1 olika bagerier i Överum som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Överum som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.