Bagerier i Oskarshamn

Hitta ett bageri i Oskarshamn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Oskarshamn. Om du bor i Oskarshamn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Oskarshamn

Detta är en lista över alla bagerier i Oskarshamn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Oskarshamn som uppfyller dina behov här.

Nilssons Konditori
Köpmang. 11
572 30 Oskarshamn


Sockerbagaren I Flinshult AB
Flinshult 11
572 91 OSKARSHAMN

Fika, cafeer och frallor i Oskarshamn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Oskarshamn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Oskarshamn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Oskarshamn

Det finns minst ett bageri i Oskarshamn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Oskarshamn. Nedan följer några allmänna fakta om Oskarshamn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Area: 1 310,01 hektar
Befolkning: 17258, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Oskarshamn utöver den här artikeln kan du besöka Oskarshamn.

Vi hittade 2 olika bagerier i Oskarshamn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Oskarshamn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.