Bagerier i Nybro

Hitta ett bageri i Nybro - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Nybro. Om du bor i Nybro och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Nybro

Detta är en lista över alla bagerier i Nybro som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nybro som uppfyller dina behov här.

ICA Kvantum
Bang. 4
382 40 NYBRO


Sandbergs Konditori
Riddarev. 13
382 45 Nybro


Svantesson, Mariann
Riddarev. 13
382 45 Nybro


Priems Konditori
Storg. 32
382 30 Nybro


Orrefors Bageri I Småland AB
Kyrkog. 3 B
382 33 NYBRO


Coop Extra
St. Nyg. 6
382 30 Nybro

Fika, cafeer och frallor i Nybro

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Nybro kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Nybro från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Nybro

Det finns minst ett bageri i Nybro, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Nybro. Nedan följer några allmänna fakta om Nybro som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Area: 1 092,55 hektar
Befolkning: 12810, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Nybro utöver den här artikeln kan du besöka Nybro.

Vi hittade 6 olika bagerier i Nybro som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nybro som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.