Bagerier i Mörbylånga

Hitta ett bageri i Mörbylånga - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Mörbylånga. Om du bor i Mörbylånga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Mörbylånga

Detta är en lista över alla bagerier i Mörbylånga som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Mörbylånga som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Köpmang. 19
386 50 MÖRBYLÅNGA

Fika, cafeer och frallor i Mörbylånga

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Mörbylånga kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Mörbylånga från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Mörbylånga

Det finns minst ett bageri i Mörbylånga, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Mörbylånga. Nedan följer några allmänna fakta om Mörbylånga som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Area: 244,23 hektar
Befolkning: 1780, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Mörbylånga utöver den här artikeln kan du besöka Mörbylånga.

Vi hittade 1 olika bagerier i Mörbylånga som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Mörbylånga som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.