Bagerier i Mönsterås

Hitta ett bageri i Mönsterås - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Mönsterås. Om du bor i Mönsterås och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Mönsterås

Detta är en lista över alla bagerier i Mönsterås som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Mönsterås som uppfyller dina behov här.

Nelssons Café
Storg. 26
383 30 Mönsterås


Nya Lilla Bageriet I Mönsterås AB
Kyrkog. 14
383 30 Mönsterås


Lilla Bageriet
Torget
383 30 Mönsterås

Fika, cafeer och frallor i Mönsterås

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Mönsterås kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Mönsterås från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Mönsterås

Det finns minst ett bageri i Mönsterås, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Mönsterås. Nedan följer några allmänna fakta om Mönsterås som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Area: 410,09 hektar
Befolkning: 4731, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Mönsterås utöver den här artikeln kan du besöka Mönsterås.

Vi hittade 3 olika bagerier i Mönsterås som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Mönsterås som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.