Bagerier i Ljungbyholm

Hitta ett bageri i Ljungbyholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ljungbyholm. Om du bor i Ljungbyholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ljungbyholm

Detta är en lista över alla bagerier i Ljungbyholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljungbyholm som uppfyller dina behov här.

Sockenbageriet
Mörev. 17
388 30 LJUNGBYHOLM

Fika, cafeer och frallor i Ljungbyholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ljungbyholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ljungbyholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ljungbyholm

Det finns minst ett bageri i Ljungbyholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ljungbyholm. Nedan följer några allmänna fakta om Ljungbyholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Area: 171,92 hektar
Befolkning: 1604, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ljungbyholm utöver den här artikeln kan du besöka Ljungbyholm.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ljungbyholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljungbyholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.