Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB i Hultsfred, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB i Hultsfred. Utbudet hos detta Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB i Hultsfred har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB i Hultsfred erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB i Hultsfred, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB adress och telefonnummer i Hultsfred.

Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB
Bryggerig. 11
577 30 HULTSFRED
0495 - 135 05

Karta till bageri Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB i Hultsfred, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB i Hultsfred.

Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Hultsfred

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB och andra bagerier i Hultsfred är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Hultsfred och i hela Kalmar. Hultsfred erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB i Hultsfred