Bagerier i Högsby

Hitta ett bageri i Högsby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Högsby. Om du bor i Högsby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Högsby

Detta är en lista över alla bagerier i Högsby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Högsby som uppfyller dina behov här.

Wickbergs Konditori
Storg. 45 A
579 30 Högsby

Fika, cafeer och frallor i Högsby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Högsby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Högsby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Högsby

Det finns minst ett bageri i Högsby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Högsby. Nedan följer några allmänna fakta om Högsby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Area: 264,68 hektar
Befolkning: 1881, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Högsby utöver den här artikeln kan du besöka Högsby.

Vi hittade 1 olika bagerier i Högsby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Högsby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.