Bagerier i Figeholm

Hitta ett bageri i Figeholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Figeholm. Om du bor i Figeholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Figeholm

Detta är en lista över alla bagerier i Figeholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Figeholm som uppfyller dina behov här.

Gesällbageriet
Gesällg. 2
572 75 FIGEHOLM

Fika, cafeer och frallor i Figeholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Figeholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Figeholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Figeholm

Det finns minst ett bageri i Figeholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Figeholm. Nedan följer några allmänna fakta om Figeholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Area: 85,36 hektar
Befolkning: 734, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Figeholm utöver den här artikeln kan du besöka Figeholm.

Vi hittade 1 olika bagerier i Figeholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Figeholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.