Bagerier i Färjestaden

Hitta ett bageri i Färjestaden - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Färjestaden. Om du bor i Färjestaden och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Färjestaden

Detta är en lista över alla bagerier i Färjestaden som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Färjestaden som uppfyller dina behov här.

Bremersson AB
N. Hamnplan 8 C
386 31 Färjestaden


Coop Konsum
Storg. 24
386 30 FÄRJESTADEN


CrazyBakers of Sweden
Industrig. 18
386 32 FÄRJESTADEN


Färjestadens Hembageri AB
Storg. 10
386 30 FÄRJESTADEN


Mormors Pensionat Strandhagen
Strandstigen 15
386 95 Färjestaden

Fika, cafeer och frallor i Färjestaden

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Färjestaden kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Färjestaden från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Färjestaden

Det finns minst ett bageri i Färjestaden, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Färjestaden. Nedan följer några allmänna fakta om Färjestaden som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Area: 463,98 hektar
Befolkning: 5018, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Färjestaden utöver den här artikeln kan du besöka Färjestaden.

Vi hittade 5 olika bagerier i Färjestaden som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Färjestaden som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.