Bagerier i Emmaboda

Hitta ett bageri i Emmaboda - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Emmaboda. Om du bor i Emmaboda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Emmaboda

Detta är en lista över alla bagerier i Emmaboda som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Emmaboda som uppfyller dina behov här.

Café Emma
Storg. 14
361 30 EMMABODA


Fenix
Kyrkog. 3
361 30 EMMABODA

Fika, cafeer och frallor i Emmaboda

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Emmaboda kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Emmaboda från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Emmaboda

Det finns minst ett bageri i Emmaboda, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Emmaboda. Nedan följer några allmänna fakta om Emmaboda som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Area: 591,36 hektar
Befolkning: 4824, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Emmaboda utöver den här artikeln kan du besöka Emmaboda.

Vi hittade 2 olika bagerier i Emmaboda som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Emmaboda som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.