Bagerier i Borgholm

Hitta ett bageri i Borgholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Borgholm. Om du bor i Borgholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Borgholm

Detta är en lista över alla bagerier i Borgholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Borgholm som uppfyller dina behov här.

Öländska Bröd AB
Slottsg. 5 B
387 31 Borgholm


Yngdéns Knäcke HB
Björkv. 12
387 35 Borgholm


Nya Conditoriet i Borgholm AB
Storg. 28
387 31 Borgholm


Bödasands Bageri AB
BÖDASANDS CAMPING
387 35 Borgholm

Fika, cafeer och frallor i Borgholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Borgholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Borgholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Borgholm

Det finns minst ett bageri i Borgholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Borgholm. Nedan följer några allmänna fakta om Borgholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Area: 255,76 hektar
Befolkning: 3071, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Borgholm utöver den här artikeln kan du besöka Borgholm.

Vi hittade 4 olika bagerier i Borgholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Borgholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.