Bagerier i Bergkvara

Hitta ett bageri i Bergkvara - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bergkvara. Om du bor i Bergkvara och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bergkvara

Detta är en lista över alla bagerier i Bergkvara som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bergkvara som uppfyller dina behov här.

Salima AB
Komstorpsg. 2
385 40 BERGKVARA

Fika, cafeer och frallor i Bergkvara

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bergkvara kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bergkvara från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bergkvara

Det finns minst ett bageri i Bergkvara, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bergkvara. Nedan följer några allmänna fakta om Bergkvara som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Area: 152,00 hektar
Befolkning: 940, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bergkvara utöver den här artikeln kan du besöka Bergkvara.

Vi hittade 1 olika bagerier i Bergkvara som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bergkvara som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.