Bagerier i Berga

Hitta ett bageri i Berga - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Berga. Om du bor i Berga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Berga

Detta är en lista över alla bagerier i Berga som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Berga som uppfyller dina behov här.

Coop Berga
N. Storg. 8
579 40 Berga

Fika, cafeer och frallor i Berga

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Berga kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Berga från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Berga

Det finns minst ett bageri i Berga, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Berga. Nedan följer några allmänna fakta om Berga som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Area: 154,10 hektar
Befolkning: 724, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Berga utöver den här artikeln kan du besöka Berga.

Vi hittade 1 olika bagerier i Berga som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Berga som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.