Bagerier i Ålem

Hitta ett bageri i Ålem - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ålem. Om du bor i Ålem och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ålem

Detta är en lista över alla bagerier i Ålem som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ålem som uppfyller dina behov här.

Kalmar Bageri AB
Bagarg. 4
384 92 ålem

Fika, cafeer och frallor i Ålem

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ålem kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ålem från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ålem

Det finns minst ett bageri i Ålem, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ålem. Nedan följer några allmänna fakta om Ålem som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Area: 115,43 hektar
Befolkning: 803, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ålem utöver den här artikeln kan du besöka Ålem.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ålem som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ålem som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Kalmar.