Bagerier i Vrigstad

Hitta ett bageri i Vrigstad - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vrigstad. Om du bor i Vrigstad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vrigstad

Detta är en lista över alla bagerier i Vrigstad som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vrigstad som uppfyller dina behov här.

Rojos
Källebergsv. 9
570 03 VRIGSTAD


Ro Jo:s I Vrigstad AB
Källebergsv. 9
570 03 VRIGSTAD

Fika, cafeer och frallor i Vrigstad

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vrigstad kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vrigstad från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vrigstad

Det finns minst ett bageri i Vrigstad, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vrigstad. Nedan följer några allmänna fakta om Vrigstad som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vrigstad är en tätort i Sävsjö kommun, kyrkby i Vrigstads socken, i Jönköpings län. Genom Vrigstad rinner Vrigstadån, det finns även ett flertal sjöar runt orten till exempel Slättsjön med badplats och Lundholmssjön. Det finns en ostkaka härifrån som kort och gott heter Vrigstad Ostkaka.

Area: 197,31 hektar
Befolkning: 1421, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vrigstad utöver den här artikeln kan du besöka Vrigstad.

Vi hittade 2 olika bagerier i Vrigstad som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vrigstad som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jönköping.