Maxikökets MatService Smak och Kvalitet i Vetlanda, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Maxikökets MatService Smak och Kvalitet i Vetlanda. Utbudet hos detta Maxikökets MatService Smak och Kvalitet i Vetlanda har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Maxikökets MatService Smak och Kvalitet i Vetlanda erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Maxikökets MatService Smak och Kvalitet i Vetlanda, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Maxikökets MatService Smak och Kvalitet adress och telefonnummer i Vetlanda.

Maxikökets MatService Smak och Kvalitet
Nyg. 3
574 33 VETLANDA
0383 - 76 33 07

Karta till bageri Maxikökets MatService Smak och Kvalitet i Vetlanda, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Maxikökets MatService Smak och Kvalitet i Vetlanda.

Maxikökets MatService Smak och Kvalitet - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Vetlanda

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Maxikökets MatService Smak och Kvalitet och andra bagerier i Vetlanda är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Vetlanda och i hela Jönköping. Vetlanda erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Maxikökets MatService Smak och Kvalitet i Vetlanda