Bagerier i Vetlanda

Hitta ett bageri i Vetlanda - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vetlanda. Om du bor i Vetlanda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vetlanda

Detta är en lista över alla bagerier i Vetlanda som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vetlanda som uppfyller dina behov här.

Maxi ICA Stormarknad
Nyg. 3
574 33 VETLANDA


Oskars Konditori AB
Nyg. 3
574 33 VETLANDA


Oskar Frisings Konditori AB
Östersandsv. 53
574 34 Vetlanda


Maxikökets MatService Smak och Kvalitet
Nyg. 3
574 33 VETLANDA


Ritz Bageri & Konditori AB
Ö. Nyg. 13
574 33 VETLANDA

Fika, cafeer och frallor i Vetlanda

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vetlanda kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vetlanda från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vetlanda

Det finns minst ett bageri i Vetlanda, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vetlanda. Nedan följer några allmänna fakta om Vetlanda som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Area: 1 017,02 hektar
Befolkning: 13050, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vetlanda utöver den här artikeln kan du besöka Vetlanda.

Vi hittade 5 olika bagerier i Vetlanda som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vetlanda som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jönköping.