Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag i Värnamo, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag i Värnamo. Utbudet hos detta Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag i Värnamo har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag i Värnamo erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag i Värnamo, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag adress och telefonnummer i Värnamo.

Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag
Fröset Enet
331 94 Värnamo
0370 - 155 28

Karta till bageri Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag i Värnamo, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag i Värnamo.

Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Värnamo

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag och andra bagerier i Värnamo är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Värnamo och i hela Jönköping. Värnamo erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag i Värnamo