Bagerier i Eksjö

Hitta ett bageri i Eksjö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Eksjö. Om du bor i Eksjö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Eksjö

Detta är en lista över alla bagerier i Eksjö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Eksjö som uppfyller dina behov här.

Princess
S. Storg. 2
575 31 EKSJÖ


Lennarts Konditori
Stora torget
575 32 Eksjö


Gas Lion AB
N. Storg. 24
575 32 Eksjö

Fika, cafeer och frallor i Eksjö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Eksjö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Eksjö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Eksjö

Det finns minst ett bageri i Eksjö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Eksjö. Nedan följer några allmänna fakta om Eksjö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Area: 833,89 hektar
Befolkning: 9701, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Eksjö utöver den här artikeln kan du besöka Eksjö.

Vi hittade 3 olika bagerier i Eksjö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Eksjö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jönköping.