Bagerier i Bor

Hitta ett bageri i Bor - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bor. Om du bor i Bor och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bor

Detta är en lista över alla bagerier i Bor som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bor som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Centrumv. 8
330 15 BOR

Fika, cafeer och frallor i Bor

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bor kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bor från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bor

Det finns minst ett bageri i Bor, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bor. Nedan följer några allmänna fakta om Bor som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Area: 157,36 hektar
Befolkning: 1256, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bor utöver den här artikeln kan du besöka Bor.

Vi hittade 1 olika bagerier i Bor som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bor som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jönköping.