Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB i Bankeryd, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB i Bankeryd. Utbudet hos detta Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB i Bankeryd har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB i Bankeryd erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB i Bankeryd, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB adress och telefonnummer i Bankeryd.

Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB
Sjöåkrav. 1
564 31 BANKERYD
036 - 37 20 70

Karta till bageri Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB i Bankeryd, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB i Bankeryd.

Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Bankeryd

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB och andra bagerier i Bankeryd är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Bankeryd och i hela Jönköping. Bankeryd erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Landhs Konditori I Habo & Bankeryd AB i Bankeryd