Bagerier i Vemdalen

Hitta ett bageri i Vemdalen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vemdalen. Om du bor i Vemdalen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vemdalen

Detta är en lista över alla bagerier i Vemdalen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vemdalen som uppfyller dina behov här.

Bageriet Vemdalen
Centrumg. 6
840 92 VEMDALEN

Fika, cafeer och frallor i Vemdalen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vemdalen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vemdalen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vemdalen

Det finns minst ett bageri i Vemdalen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vemdalen. Nedan följer några allmänna fakta om Vemdalen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Area: 318,58 hektar
Befolkning: 542, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vemdalen utöver den här artikeln kan du besöka Vemdalen.

Vi hittade 1 olika bagerier i Vemdalen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vemdalen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.